luni, 23 iunie 2008

BRAILA - SESIZARE nr.211/22.05.2008 (ANSVSA) - RASPUNS ANSVSA


Raspunsuri care nu vizeaza repectarea legilor. In primul rand trebuia verificat daca "asociatia Horez" detine "Autorizatie sanitara veterinara" pentru a dovedi ca sunt indeplinite conditiile minime de functionare.
Pai, cum sa aplic o sanctiune cuiva care nu este "autorizat" sa desfasoare activitatea respectiva fara a interzice functionarea acestui serviciu. Dar asa cum am fost "obisnuiti" calitatea morala si profesionala a reprezentantilor ANSVSA este ...varza.
Astfel, ei nu fac decat sa consume iunutil banul public si sa isi dovedeasca complicitatea la cruzimi fata de animale in Romania.
Ce inseamna "peste capacitate"?
Raspuns: in acest adapost animalele se omoara intre ele datorita aglomerarii, lipsei hranei si conditiilor improprii de detinere (incalcarea cu nerusinare a legii privind protectia animalelor) si astfel ...se creaza locuri.
Si reprezentantii DSVSA Braila cunosc acest lucru dar ei sunt doar..."medici veterinari".
"Scapati" din aceste functii detinute in cadrul DSVSA nu stiu sa faca nimic altceva si atunci, asa cum este normal, tin de aceste functii. Parca sunt alesi pentru aceste functii pe criteriul -stii sa ucizi sau sa acoperi cruzimile fata de animale "esti de-al nostru".

Niciun comentariu: